4/26/12

Viatge al voltant de Catalunya.

Aquest vídeo s'ha realitzat amb la tècnica de time-lapse, de la qual ja us vaig parlar en el post anterior. En aquest cas el tema ha estat Catalunya i els resultats son força espectaculars com podreu veure just sota aquestes línies.

Per cert, sota el vídeo us he penjat tota la informació que els seus autors donen a You Tube. Val la pena  seguir-los!.

 

Info dels autors:

 Bé, després de 1 any realitzant el treball per fi el treiem públicament a la llum. Per a nosaltres seria de gran ajuda que ens comentéssiu la vostre opinió de cara a futurs projectes, i que el compartíssiu amb l'intenció de promocionar-lo i fer que arribi al màxim de persones possible.

Ja per acabar, us recomanem que el visualitzeu en HD i amb el so a un volum considerable. Moltes gràcies Pròximament penjarem una versió amb més qualitat a vimeo. Próximamente colgaremos una versión con más calidad a vimeo.

Un passeig per Catalunya Un paseo por Cataluña Para contactar con nosotros: cattimelapse@gmail.com Per a contactar amb nosaltres: cattimelapse@gmail.com Realitzat per: Joan Costa i Marc Currius Realizado por: Joan Costa y Marc Currius Música de: Steve Jablonsky

No comments: