2/13/12

Més de 10000 persones ja donen la cara per la independència.

Anem al gra que el que interessa és sumar gent. Primer passeu per el web i després si voleu "llegiu-me".

Enllaç: http://www.donalacara.cat

Dóna la cara per la independència, és una iniciativa que va sorgir a la ciutat de Berga amb l'objectiu de reunir a gent de totes les edats i ideologies que tinguin com a nexe comú el voler la independència per Catalunya. És doncs una iniciativa al marge de partits polítics, de dretes i esquerres, i d'altres mendangues que acostumen a dividir els independentistes i que per tant no fan més que allunyar-nos del nostre objectiu final.

Evidentment iniciatives com aquesta "només" ajuden a conscienciar i unir la gent que busquen un destí comú. No serà aquesta iniciativa per si sola la que ens porti a la independència, però si que ho serà el seu esperit. Així doncs, a que esperes a donar la cara? (si és que encara esperes).

Val a dir que l'objectiu inicial era el d'arribar als 10000 participants i la fita ja s'ha aconseguit, ara el que cal és fer difusió de la iniciativa per tota Catalunya i fer que no s'aturi, i això només està a les nostres mans.

Per cert, el web és per gent compromesa, totes les imatges on no es vegin les cares clarament, on surti propaganda de partits polítics o del que sigui les eliminen automàticament. Els perucs i els aprofitats no hi tenen lloc.

No comments: