1/2/12

El Rei lloant en Franco i un parell de vídeos més


Arrel del cas Urdangarin sembla que la monarquia s'està posant en qüestió més que mai i proliferen els articles en aquesta direcció en tots els mitjans. Crec doncs que jo no puc pas ser una excepció i he decidit penjar-vos tres vídeos molt diferents que poden fer reflexionar a més d'un, - especialment als més joves, que coneixen al Rei per les monedes d'un Euro i al Franco pels gags del Polònia -.


Comencem doncs amb els vídeos:


Vídeo 1: Entrevista a un mitjà Francés l'any 1969. Com veureu difícilment es podria desfer més en elogis, un hereu agraït amb el seu benefactor fins a límits inimaginables.
Vídeo 2: Com va fer la Fortuna el Rei. Fa temps que córrer per internet i no en conec la font ni estic gens segur de la seva objectivitat, de totes maneres el que s'hi diu és digne de sospita.
Vídeo 3:  En el programa persones humanes del Miquel Calçada el Quim Monzó ironitza sobre el treball de la reialesa. La Casa Reial va protestar i la polèmica va acabar amb el programa de la TV3 i de rebot amb el programa que en aquella època tenia el Gran Wyoming a TVE. (Per més info feu click AQUÍ i llegiu la descripció del vídeo a YouTube).

1 comment:

Anonymous said...

Este rey ,esta tan agarrado a la poltrona del trono, que no lo soltará, hasta que muera, o, hasta que, tengamos un gobierno, honrado y suficientemente valiente como para descabalgarlo,