7/31/10

Catalanofòbia per un tub

Anem a pams. L'enquesta del mundo que teniu a la dreta d'aquestes línies es va publicar ja fa un any.


L'impresentable del Pedro J. la justificava amb aquestes paraules: "No hay duda que la comunidad más favorecida en el nuevo sistema de financiación se Cataluña. Pero ello no se fruto de un sistema justo y coherente, pactado entre el PSOE y el PP, sino de una negociación bilateral entre el Gobierno y la Generalitat, al que no le ha faltado el chanteje político de ERC. Esta actitud irrita profundamente al conjunto de los españoles, hasta el punto que el 56% declara que ahora mismo se siente catalanófobo". Imagineu-vos com deuen estar ara els ànims després que els catalans hagin "atacat" la seva fiesta nacional.


Els vídeos de més avall son una mostra més de com reacciona la caverna quan parlen de catalans, estatut, toros, llengua catalana, etc. Si no em posessin de tanta mala llet a mi em farien riure i tot aquesta trepa de casposos ignorants.


No us perdeu les portades dels diaris que van sortint (tema corrides de toros).Aquest comença amb el Pedro J parlant de l'estatut, continua amb els de Intereconomia foten la seva tertúlia de casposos feixistes i acaba amb una mostra "d'humor" d'extrema dreta.Un anunci real del PP sobre el català i uns quants falangistes més.I els nostres amics de l'APM donant exemple del que és l'humor tot i ensenyant-nos una trepa més de mentides, demagogs i xenòfobs feixistes. (Ja em perdonareu però a mi aquestes coses em posen de molta mala llet)I per acabar aquest darrer. APM en estat pur.

No comments: